Jarenlange ervaring

Met buiten schilderen wordt het schilderwerk aan de buiten kant van uw huis bedoeld. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk. Uw huis van buiten schilderen kan alleen op het moment dat het droog weer is wat vaak in de lente en zomer het geval is.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk buiten in Alkmaar kunnen wij deskundig advies geven over het optimale verfsysteem voor de buitenkant van uw pand. De keuze daarvan wordt exact afgestemd op de omstandigheden.

 

De beste verfsoorten

Afhankelijk van materiaal en houtsoort kiezen we in overleg voor de beste verfsoorten en passende kleuren. Zo wordt vochtregulerende verf gebruikt bij de goten en wordt er rekening gehouden met de kleur van de bakstenen en de andere materialen.

Gebreken van stuc- of voegwerk of bij het lood van de goten worden gesignaleerd en besproken, waarna in overleg de oplossing wordt gekozen die bij u past.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk buiten in Alkmaar kunnen wij deskundig advies geven over het optimale verfsysteem voor de buitenkant van uw pand.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk in Alkmaar.

Huur ons nu in

Schilderwerk binnen

Als schilder in Alkmaar en omstreken hebben wij al veel zakelijke en particuliere klanten van dienst kunnen zijn zoals bijvoorbeeld restaurants.

Meer informatie

Wandbekleding & afwerking

Perfecte wandbekleding en wandafwerking? Laat uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, trap opgang schilderen en/of behangen.

Meer informatie

Spuitwerk

Spuitwerk: Het spuiten van muren en plafonds is een goede manier om een strakke en mooie uitstraling te creëren.

Meer informatie

Vloercoating

Vloercoating: Een coating op basis van harsen en verharders is erg slijtvast. Na een juiste bewerking kan uw vloer jaren mee, ongeacht kleurkeuze!

Meer informatie

Heeft u een vraag, opmerking of reactie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 06 42 819 919.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.