Spuitwerk in Alkmaar

Het spuiten van muren en plafonds is een goede manier om een strakke en mooie uitstraling te creëren. Schildersbedrijf J . Norg is gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds en werkt met het beste materiaal wat ten goede komt aan het eindresultaat. Ook het spuiten van uw houtwerk levert resultaten waar u trots op zult zijn.

Het voordeel van spuitwerk is dat het resultaat nog strakker is en uiteindelijk staat elk onderdeel voller in de verf. Dit geeft een mooie glans daarnaast is de bewerking duurzamer omdat de verf een goede beschermlaag is voor het hout.

 

Sneller en goedkoper

Spuitwerk gaat een stuk sneller dan sauzen of schilderen, hierdoor vallen de kosten lager uit.

Wij kunnen ook uw meubels spuiten, meubels spuiten biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u geen dure nieuwe meubelen hoeft te kopen om toch uw interieur een opfrisbeurt te geven.

Bent u uitgekeken op uw stoelen, de kast, keuken of de tafel? Maar mankeren de meubels eigenlijk helemaal nog niets? Kies dan voor een opknapbeurt d.m.v. een spuitbeurt.

Spuitwerk geeft een strak en glanzend resultaat.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor spuitwerk in Alkmaar.

Huur ons nu in

Schilderwerk binnen

Als schilder in Alkmaar en omstreken hebben wij al veel zakelijke en particuliere klanten van dienst kunnen zijn zoals bijvoorbeeld restaurants.

Meer informatie

Schilderwerk buiten

Met buiten schilderen wordt het schilderwerk aan de buiten kant van uw huis bedoeld. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk.

Meer informatie

Wandbekleding & afwerking

Perfecte wandbekleding en wandafwerking? Laat uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, trap opgang schilderen en/of behangen.

Meer informatie

Vloercoating

Vloercoating: Een coating op basis van harsen en verharders is erg slijtvast. Na een juiste bewerking kan uw vloer jaren mee, ongeacht kleurkeuze!

Meer informatie

Heeft u een vraag, opmerking of reactie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 06 42 819 919.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.