Vloercoating in uw bedrijf in Alkmaar?

Een vloer met een mooie en nette uitstraling is niet ingewikkeld, Schildersbedrijf J. Norg verzorgd vloercoating op alle soorten manieren. In uw winkel, kantoor, bij u thuis of een grote bedrijfshal. Voor alle omgevingen hebben wij een vloercoating toepassing.

Een gietvloer is duurzaam en gaat jaren mee, Schildersbedrijf J. Norg gevestigd in Alkmaar werkt met kwalitatieve producten. De vloercoating is op basis van harsen en verharders en is erg slijtvast. Uw vloer kan jaren mee na een juiste bewerking, welke kleur u ook kiest!

 

Mogelijkheden vloercoating

Een aantal mogelijkheden waarin vloercoating uitgevoerd kan worden is:

  • Design vloercoating
  • Antislip vloercoating
  • Industrieele vloercoating

Wilt u meer informatie over een vloercoating in Alkmaar? Schildersbedrijf J. Norg adviseert u graag welke oplossing het best bij u past.

De vloercoating is op basis van harsen en verharders. Hierdoor is de vloer erg slijtvast en kan het jaren mee.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor vloercoating in Alkmaar.

Huur ons nu in

Schilderwerk binnen

Als schilder in Alkmaar en omstreken hebben wij al veel zakelijke en particuliere klanten van dienst kunnen zijn zoals bijvoorbeeld restaurants.

Meer informatie

Schilderwerk buiten

Met buiten schilderen wordt het schilderwerk aan de buiten kant van uw huis bedoeld. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk.

Meer informatie

Wandbekleding & afwerking

Perfecte wandbekleding en wandafwerking? Laat uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, trap opgang schilderen en/of behangen.

Meer informatie

Spuitwerk

Spuitwerk: Het spuiten van muren en plafonds is een goede manier om een strakke en mooie uitstraling te creëren.

Meer informatie

Heeft u een vraag, opmerking of reactie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 06 42 819 919.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.