Perfecte wandbekleding en wandafwerking?

Laat uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, trap opgang schilderen en/of behangen. Schildersbedrijf J. Norg is gespecialiseerd in wandbekleding en wandafwerking naar uw voorkeur.

Voordat een muur geverfd kan worden, controleren wij eerst of de muur helemaal vlak is. Is dit niet het geval dan zorgen wij doormiddel van schuren en gipsen dat dit wel het geval is. Alleen op deze manier kom je tot het beste eindresultaat.

Vaak komen komen wij op locaties waar dit niet goed is uitgevoerd, waar uiteindelijk de klant de dupe van is. Let dus goed op welke schilder u de wandbekleding of wandafwerking van uw huis laat doen.

 

Een aantal opties in wandafwerkingen:

Sauzen van muren
U wilt uw muren laten sauzen door een professional, maar heeft geen zin een fortuin kwijt te zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Muren sauzen, muren schilderen is al ruim tien jaar ons vak.

Scannen
Een betaalbare en goede oplossing is het scannen van de muren. De wandafwerking krijgt een vergelijkbaar resultaat als stucwerk alleen maakt u gebruik van het product scan. Scan is glasvezel behang waar na het aanbrengen een laag verf opgaat. Hierdoor kunt u zelf de keuze maken uit de kleur en heeft u een zeer strakke muur.

 

Behangen

U kunt bij alle bouwmarkten tegenwoordig mooi behang aanschaffen. Het behang strak op de muren brengen is alleen een vak apart. Hier kunnen wij u goed bij helpen. Hierdoor krijgt u mooie en strakke wand bekleed met uw behang.

Schildersbedrijf J. Norg is ook gespecialiseerd in het aanbrengen van design behang. Wij hebben meerdere leveranciers in design behang. Voor een mooie wandafwerking kunnen wij u goed adviseren in design behang. Design behang heeft een structuur die van bijzonder materiaal is en een speciaal patroon heeft. Op afspraak komen wij met meerdere voorbeelden, u wordt hierdoor van het begin tot het eind begeleid naar een mooi en aansprekend behang.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor wandbekleding & afwerking in Alkmaar.

Huur ons nu in

Schilderwerk binnen

Als schilder in Alkmaar en omstreken hebben wij al veel zakelijke en particuliere klanten van dienst kunnen zijn zoals bijvoorbeeld restaurants.

Meer informatie

Schilderwerk buiten

Met buiten schilderen wordt het schilderwerk aan de buiten kant van uw huis bedoeld. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk.

Meer informatie

Spuitwerk

Spuitwerk: Het spuiten van muren en plafonds is een goede manier om een strakke en mooie uitstraling te creëren.

Meer informatie

Vloercoating

Vloercoating: Een coating op basis van harsen en verharders is erg slijtvast. Na een juiste bewerking kan uw vloer jaren mee, ongeacht kleurkeuze!

Meer informatie

Heeft u een vraag, opmerking of reactie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 06 42 819 919.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.