Nieuwe uitstraling

Schilderwerk binnen kan uw hele interieur, keuken, trapopgang, woonkamer en slaap kamer in een korte tijd een nieuw uiterlijk geven. Een uitstraling kan variëren van rustig en warm tot strak. Kleuren zijn hier bepalend en daar gaat Schildersbedrijf J. Norg secuur mee om. Wij geven u graag advies in verf combinaties en het schilderwerk.

De binnen schilder kan ook het hout in uw huis goed bewerken en schilderen. Al het houtwerk binnen in een huis wordt grotendeels machinaal geschuurd voor het beste eindresultaat. De gereedschappen die wij gebruiken zorgen voor een betere afwerking en een efficiëntere manier van werken, wat uiteindelijk prijstechnisch gunstiger is voor de klant.

Schildersbedrijf J. Norg blijft altijd bezig met innovatie van nieuwe materialen voor binnen schilderen. Hierdoor weten wij zeker dat er altijd het beste eindresultaat wordt behaald wat betreft schilderwerk.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk in Alkmaar.

Huur ons nu in

Schilderwerk buiten

Met buiten schilderen wordt het schilderwerk aan de buiten kant van uw huis bedoeld. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk.

Meer informatie

Wandbekleding & afwerking

Perfecte wandbekleding en wandafwerking? Laat uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, trap opgang schilderen en/of behangen.

Meer informatie

Spuitwerk

Spuitwerk: Het spuiten van muren en plafonds is een goede manier om een strakke en mooie uitstraling te creëren.

Meer informatie

Vloercoating

Vloercoating: Een coating op basis van harsen en verharders is erg slijtvast. Na een juiste bewerking kan uw vloer jaren mee, ongeacht kleurkeuze!

Meer informatie

Heeft u een vraag, opmerking of reactie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 06 42 819 919.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.