Binnenschilder in Alkmaar

Zoekt u een goede binnenschilder in Alkmaar en omgeving voor binnenschilderwerk? Maak dan kennis met Schildersbedrijf J. Norg uit Alkmaar. Of het nou om trappen of wanden gaat: onze vakkundige schilders garanderen een strak en net resultaat. Want zo hoort het ook, vinden wij. Bovendien houden wij ons aan duidelijke afspraken en overleggen altijd onze schilderwerkzaamheden met u.

Heeft u een opdracht voor ons schildersbedrijf? Neem dan gelijk contact met ons op en vraag een offerte op maat aan. Ook als u advies nodig heeft over binnenschilderwerk of soorten verf staan wij gratis voor u klaar.

Schildersbedrijf J. Norg voor al uw binnenschilderwerk

 • Hoogwaardige kwaliteit dankzij goede producten en ervaring
 • Ruim 12 jaar schilderervaring
 • Snelle aflevering
 • Komt afspraken na en houdt u als klant op de hoogte
 • Meedenkend voor het beste en mooiste eindresultaat
 • Zowel zakelijke als particuliere opdrachten
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Helder: van offerte tot en met uitvoering

Professionele en goede winterschilder

Als schilder in Alkmaar zijn wij 12 maanden per jaar inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten. In de periode oktober tot en met maart kunt u ons ook inzetten als winterschilder. Wij verzorgen dan al het schilderwerk binnenshuis op een zeer professionele en goede manier. Zo werken we om lichtschakelaars, stopcontacten en trapleuningen heen. En plakken we alles wat buiten het verfvlak valt uitgebreid af.

Onze werkzaamheden als winterschilder in Alkmaar zijn:

 • Binnen schilderwerk
 • Wandafwerking
 • Behangwerk
 • Spuitwerk en houtwerk
 • Nieuwbouw en bestaande woningen

Huur ons schildersbedrijf te Alkmaar in

Wilt u graag uw plafond of muur van een frisse laag verf voorzien, maar heeft u zelf geen tijd hiervoor? U bent dan van harte welkom bij ons schildersbedrijf. Onze binnenschilder in Alkmaar verricht hoogwaardig binnenschilderwerk.

Door te bellen naar 06 42 819 919 maakt u direct een afspraak met ons schildersbedrijf. Als u vragen heeft of meer informatie wenst over onze werkwijze mag u gerust contact met ons opnemen.

Nieuwe uitstraling

Schilderwerk binnen kan uw hele interieur, keuken, trapopgang, woonkamer en slaap kamer in een korte tijd een nieuw uiterlijk geven. Een uitstraling kan variëren van rustig en warm tot strak. Kleuren zijn hier bepalend en daar gaat Schildersbedrijf J. Norg secuur mee om. Wij geven u graag advies in verf combinaties en het schilderwerk.

De binnen schilder kan ook het hout in uw huis goed bewerken en schilderen. Al het houtwerk binnen in een huis wordt grotendeels machinaal geschuurd voor het beste eindresultaat. De gereedschappen die wij gebruiken zorgen voor een betere afwerking en een efficiëntere manier van werken, wat uiteindelijk prijstechnisch gunstiger is voor de klant.

Schildersbedrijf J. Norg blijft altijd bezig met innovatie van nieuwe materialen voor binnen schilderen. Hierdoor weten wij zeker dat er altijd het beste eindresultaat wordt behaald wat betreft schilderwerk.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk in Alkmaar.

Huur ons nu in

Schilderwerk buiten

Met buiten schilderen wordt het schilderwerk aan de buiten kant van uw huis bedoeld. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk.

Meer informatie

Wandbekleding & afwerking

Perfecte wandbekleding en wandafwerking? Laat uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, trap opgang schilderen en/of behangen.

Meer informatie

Spuitwerk

Spuitwerk: Het spuiten van muren en plafonds is een goede manier om een strakke en mooie uitstraling te creëren.

Meer informatie

Vloercoating

Vloercoating: Een coating op basis van harsen en verharders is erg slijtvast. Na een juiste bewerking kan uw vloer jaren mee, ongeacht kleurkeuze!

Meer informatie

Heeft u een vraag, opmerking of reactie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 06 42 819 919.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.